Bella Bora

Een echte klassieker van Leolux, gebaseerd op de Bora-serie uit het begin van de jaren tachtig. In die tijd veranderde dit ontwerp de wereld van het zitten. Zo licht, elegant en comfortabel! Leolux paste het ontwerp slechts licht aan op de eisen van de tijd. Het maakt de Bora van toen weer een Bora voor nu.
Het begon in 1983 met Bora Bora. Daarna kwam Bora Bèta en recent, na een kleine restyling, Bella Bora. Nu, dertig jaar na introductie bestaat de Bora-serie dus nog steeds. Het succes van deze design klassieker heeft volgens designer Axel Enthoven alles te maken met de intelligentie van het ontwerp. "Mensen herkennen vakmanschap. Ik ben geen designer die zich laat leiden door trends. Vormgeving benader ik vanuit logica en praktische bruikbaarheid, niet vanuit een modebeeld. De Bora Bora blijft mooi door zijn eenvoud en vanzelfsprekendheid. Dat geeft het zitmeubel zijn kracht en maakt hem tijdloos. 

Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank, met hoge of lage rug. Met bijpassende pouf. Extra comfortopties: zithoogte +3 of -3 cm, zitdiepte -3 cm.

Design: Axel Enthoven.


Profiteer nu van de promotieprijzen geldig voor alle kleuren in Wapiti of Senso-leder!

Totaal vernieuwde showroomAl 5 generaties lang ervaring & know-how