Yoga

De Yoga JR-7360 is een relaxfauteuil die aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De gebogen armleggers bieden een perfecte ondersteuning ook als u liggend wilt ontspannen. De tijdloze vorm benadrukt het absolute zitcomfort. En dan is er natuurlijk de spitstechnologie die van elke JORI-relaxfauteuil een comfortabel kunstwerk maakt: het traploos mechanisme in de bovenkant van de rug dat het hoofd perfect ondersteunt, de poef die helt in functie van de rug en de as die 360° kan draaien. Deze relaxfauteuil is verkrijgbaar in 3 groottes, in leder of stof en met verschillende onderstellen. Deze supercomfortabele relax is nu ook verkrijgbaar met een asynchroon mechanisme (JR-3390), waarbij rug en poef afzonderlijk verstelbaar zijn. Deze TV-fauteuil is beschikbaar in 3 varianten: Mini, Medi of Maxi. Leverbaar in leder of stof, ruime keuze uit verschillende draaivoeten.

Design: Verhaert new products & services.
 

PROMOTIE !

De relax Yoga JR-7360 (monomove) in leder Cavila zwart met ronde zwarte voet wordt aangeboden voor slechts € 1.999.
Actieprijs in leder Celia - kleur naar keuze - met ronde zwarte voet: € 2.199.
Actieprijs in leder Lipano zwart met stervoet chroom hoogglans + elliptisch hoofdkussen: € 2.399 (mini) of € 2.499 (maxi).

 

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Voor andere uitvoeringen in leder of stof informeren wij u graag in de winkel.

Totaal vernieuwde showroom!Al 5 generaties lang ervaring & know-how